Rakennamme Suomen luotettavinta auton ohjelmointi yritystä

Teemme autokohtaisesti kustomoituja ohjelmia yli 10 vuoden kokemuksella, kuuden hengen kasvavalla tiimillä.

2

Toimipistettä

7

Tekijän tiimi

97%

Asiakastyytyväisyys

100%

Kasvu 2023

Auton Ohjelmointi tiimi

Olemme kasanneet ympärillemme Auton Ohjelmointi -tiimin, emme vain kovimpia osaajia vain oikeasti hyviä tyyppejä, jotka nauttivat siitä mitä tekevät. Tervetuloa lukemaan meistä työntekijöiden näkökulmasta!

Akseli Saarreharju

Asiantuntija, Asentaja

Minun tehtävä on auttaa sinua saamaan paras ohjelmointi autoosi. Olen tehnyt töitä autojen parissa yli viisi vuotta ja olen kasannut meille huipputiimin Euroopan kovimmista osaajista.

Auton Ohjelmointi asentaja Lauri Hanate

Lauri Hanate

Asentaja, Helsinki

Olen pitkän linjan BMW mekaanikko. Nykyään toimin yrittäjänä Helsinki Car Company korjaamossani. Sieltä käsin hoidamme myös kaikki Helsingin auton ohjelmoinnin asiakkaat.

Jyri Backman

Software engineer

Olen harrastanut autoja pitkään ja diesel Bemarit ovat se mun juttu. Niiden pohjalta olen lähtenyt kehittämään vuosien varrella omia ohjelmia. Oli sitten pieniä muutoksia vakio-ohjelmaan tai isosti rakennettu stage 3 projektiauto, mikään ei ole minulle mahdotonta.

Onni Kutvonen

Automekaanikko, Asentaja

Kaikki mekaaniset muutokset ovat minun heiniä! Olen koulutukseltani automekaanikko, jonka intohimona autot ovat olleet lapsuudesta saakka!

Dragos Dada

Software engineer

Ohjelmia olen tehnyt jo yli 10 vuoden ajan ja olen päässyt tekemään töitä ympäri Eurooppaa eri yritysten kanssa. Tällä hetkellä teen ohjelmointeja oman yritykseni kautta. Olen erikoistunut varsinkin VAG autoihin.

Dawud Afzal

Software engineer

Olen opiskellut tietotekniikkaa yliopistossa Dubaissa, jonka jälkeen olen perustanut oman ohjelmointiyritykseni Manchesteriin, Iso Britanniaan yli 10 vuotta sitten. Meidän tiimin avulla voidaan ohjelmoida lähes kaikki automerkit.

Veikka Hännikäinen

Myynti & Markkinointi

Tärkeintä mulle on luoda Auton Ohjelmoinnista mahdollisimman luotettava ja helposti lähestyttävä yritys. Me ollaan täällä auttamassa sinua, joten ota yhteyttä!

Etsimme uusia asennuspisteitä suurten kaupunkien lähettyviltä hyvien kulku yhteyksien päästä. Lue lisää!

Arvomme

Täysi läpinäkyvyys

Se, että meistä tulee luotettavin auton ohjelmointi yritys vaatii täyden läpinäkyvyyden. Meiltä voit kysyä mitä tahansa ja vastaamme aina rehellisesti.

Yhteistyökumppanit, työntekijät, talousluvut ja asiakaspalautteet, jopa negatiiviset ovat kaikille näkyvissä.

 

Paras asiakaskokemus

Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Meille tämä merkitsee nopeaa ja ystävällistä asiakaspalvelua, ammattitaitoista henkilökuntaa sekä täyden tyytyväisyystakuun antamista.

Haluamme, että jokainen asiakas voi tulla meille varmana siitä, että hän voi luottaa meihin täysin.

Molemminpuolinen arvostus

Arvostamme jokaista asiakasta ja yhteistyökumppania. Oletamme heiltä myös arvostusta meitä kohtaan.

Teemme töitä vain hyvien tyyppien kanssa. Meille tullessa voit olla varma, että sinua kohdellaan hyvin ja teemme kaikki toiveidesi mukaan.