Auton ohjelmointi Vihti

Tuo autosi meille ohjelmointiin Vihdistä. Täysin kustomoidut ohjelmat yli 10v. kokemuksella. Auton ohjelmoinnin avulla voidaan lisätä auton tehoa sekä vähentää kulutusta. Testaa autosi potentiaali!

Miksi tuoda meille auto ohjelmointiin Vihdistä?

Lisää tehoa, vähemmän kulutusta

Ajat sitten uutta tai vanhempaa ajoneuvoa, suorituskykyistä autoa, perhefarmaria tai työpakua, ohjelmointi on mahdollista. Ohjelmoimme autoosi turvallisesti lisää tehoa ja voimme vähentää polttoaineen kulutusta.

 

Kokenut henkilökunta ja alan parhaat laitteet takaavat laadukkaan lopputuloksen autoon kuin autoon.

Sopii kaikkiin autoihin

Saatat ajatella, että auton ohjelmointi on urheiluautojen juttu, mutta lähes kaikki ajoneuvot pienestä pakettiautosta tehokkaaseen urheiluautoon voivat hyötyä yllättävänkin paljon moottorin ohjelmoinnista.

 

Voimme ohjelmoida bensa-, diesel- sekä hybridiautot.

Toimimme uudellamaalla

Jos etsit apua autosi suorituskyvyn parantamiseen tai kulutuksen laskemiseen, löydät meidät Uudeltamaalta, Hyvinkäältä.

 

Saavut meille kätevästi, sillä sijaitsemme järkevän ajomatkan päässä Vihdistä.

Auton ohjelmoinnin hinta

Osamaksun tarjoaa Resurs Bank.
Tee luottohakemus tästä

Täysin huoleton ostaminen

100% tyytyväisyystakuu

  • 14 päivän täydellinen tyytyväisyystakuu*
  • 3 vuoden takuu kaikille ohjelmoinneille**

Päätä itse miten haluat maksaa

  • Korttimaksu
  • Ilmainen osamaksu

Tavoitteenamme on rakentaa suomen luotettavin auton ohjelmointiyritys

Laatu ja luotettavuus

Emme ole vielä koskaan tehneet yhtään ohjelmointia valitsemalla edullisempaa tapaa toteuttaa sitä. Jokainen ohjelmoimamme auto tulee saamaan aina parhaan mahdollisen ohjelman.

 

Kun luomme uusia ohjelmia, emme mieti onko se liiketoiminnan kannalta järkevää tai ovatko voittomarginaalit kohdillaan. Meille tärkeintä on, että jokainen asiakas on tyytyväinen ja jokaiseen autoon saadaan mahdollisimman tehokas ja turvallinen ohjelma.

Kaikki autot ovat yksilöitä

Joten teemme kaikki ohjelmat yksilöllisesti jokaiseen autoon. Tämän vuoksi käytämme useampaa koodaria. Kukin heistä on erikoistunut tiettyihin automerkkeihin.

Näin autot ohjelmoinnit tehdään

Luemme autosi vakio-ohjelman yleensä OBD-portin kautta. Ohjelma koodataan ja asennetaan takaisin. Koko ohjelmointiprosessiin kannattaa varata kolme tuntia aikaa. Useimmiten auton ohjelmointi hoituu kuitenkin huomattavasti nopeammin.

 

Joissain automalleissa joudumme kuitenkin irroittamaan moottorinohjausyksikön (ECU), mutta ilmoitamme siitä etukäteen. Säästämme myös vakio-ohjelman, mikäli haluat palauttaa sen myöhemmin.

Yleisimmät kysymykset auton ohjelmoinnista

Auton ohjelmointi, auton optimointi, auton lastutus, chiptuning on prosessi, jossa moottorinohjausyksikkö (ECU) ohjelmoidaan uudelleen.

Autoosi voidaan lisätä jopa 40% enemmän tehoja sekä dieselautoissa vähentää jopa 20% kulutusta. Voit säästää parhaassa tapauksessa ohjelmoinnin hinnan jo ensimmäisen vuoden polttoainekuluissa!

Autosi vakio-ohjelma luetaan OBD2 portin kautta ja päälle

koodataan uusi optimoitu ohjelma. Uusi ohjelma ECU:ssa säätää mm. moottorin ilma- ja polttoaineseoksen määrää sekä lukuisia muita parametrejä.

Auton ohjelmointi on turvallinen tapa lisätä autoon tehoja sekä vähentää kulutusta, mikäli se tehdään oikein! Meidän blogista löydät kattavasti ajantasaista tietoa autojen ohjelmoinneista.

Mitään erityistä ei tarvitse tehdä. Varmista, että autosi on kunnossa ja varaa ohjelmointiin muutama tunti. Auton ohjelmointi kestää noin 2-4 tuntia.

On, jos sen tekee oikein. Kun ohjelmoit autosi, pidä huoli että sen tekee luotettava ja ammattitaitoinen yritys joka panostaa laatuun.

Varmista aina, että auton ohjelmoijasi jättää moottorin turvarajoittimet päälle. Mikäli moottorin turvarajoittimet poistetaan käytöstä, seurauksena voi olla jopa vakavia moottorivaurioita. Tästä on helppo tunnistaa ammattitaitoinen ohjelmoija.

Kyllä! Ohjelmointi on laillista. On kuitenkin tärkeää, että auton ohjelmoinnin hoitaa kokenut henkilö oikeilla työkaluilla.

Trafi rinnastaa ohjelmoinnin moottorin vaihtoon, eli sen tekeminen edellyttää muutoskatsastusta.

Tosin ohjelma ei näy katsastuksen testeissä, eivätkä mitattavat päästöt muutu vakiosta. Kaikki autot tulee silti muutoskatsastaa.