Yhteystiedot

Sijainti

Niinistönkatu 14
05800, Hyvinkää

Aukioloajat

Olemme auki aina sopimuksen mukaan. 

Ota yhteyttä!

 info(at)autonohjelmointi.fi
Whatsapp: 045 693 8499

Ota yhteyttä!

Lähetä meille viesti, niin vastaamme mielellämme sinulle mahdollisimman pian! Voit kysyä ihan mitä tahansa auton ohjelmoinneista tai pyytää suoraan tarjouksen.

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeen tilaajamme saavat parhaat tarjoukset!

Ostamalla auton ohjelmoinnin, hyväksyt seuraavat ehdot. Ehdot ovat astuneet voimaan 1.5.2020

*14 päivän tyytyväisyystakuu

Myönnämme kaikille tehdyille töille tyytyväisyystakuun: Mikäli asiakas ei ole tyytyväinen tehtyyn työhön, tulee hänen ilmoittaa 14 vuorokauden sisällä siitä. Jos ei ohjelmaa korjaamalla päästä asiakasta tyydyttävään lopputulokseen, palautetaan ajoneuvoon takaisin vakio-ohjelmaversio tai ohjelmaversio joka ajoneuvossa oli paikoillaan ennen meidän suorittamaa ohjelmointia. Tällaisessa tilanteissa palautetaan asiakkaalle 100% hinnasta, jonka hän on ohjelmoinnista maksanut. 

**3 vuoden takuu kaikille ohjelmoinneille

Annamme täyden takuun toimivuudelle ja kolmen (3) vuoden takuun asentamillemme ohjelmille. Takuu ei kata vääränlaisesta käytöstä aiheutunutta vikaa. Takuu ei koske ajoneuvon sähköjärjestelmään tai moottorinohjausyksikköön tullutta vikaa. Takuu ei koske moottoriurheilu käyttöä tai vastaavaa raskasta käyttöä ääriolosuhteissa. Takuu ei koske ajoneuvon mekaanisia osia. Ajoneuvon huollon yhteydessä suoritettava ohjelmapäivitys voi pyyhkiä ohjelmointimme pois käytöstä tai aiheuttaa sen toimintahäiriön. Asiakas on velvollinen tiedustelemaan asiasta ennen toimenpidettä. Takuu ei koske huoltopäivityksestä aiheutunutta häiriötä tai huollossa pyyhkiytynyttä ohjelmointia. Mikäli asiakas haluaa pyyhkiytyneen ohjelman tilalle uuden optimointiohjelman, on kyseessä uudelleenohjelmointi eli uusi erillinen tilaus. Moottoriohjausyksikön avaaminen tai muiden ohjelmamuutosten suorittaminen ohjelmoinnin jälkeen aiheuttaa takuun raukeamisen. Takuu rajoittuu moottorin ohjainlaitteeseen edellä mainittujen ehtojen mukaisesti. Takuun korvausvastuu koskee moottorin ohjainlaitetta ja sen vaihtotyöstä ja päivityksestä aiheutuneita kustannuksia. Välilliset kustannukset eivät kuulu takuun piiriin. Viallisen ohjainlaitteen korjaamiseen tai uusimiseen tulee olla mahdollisuus kohtuullisessa ajassa. Käytettäessä ulkopuolista huolto/korjauspistettä tulee Autonohjelmointi.fi toimia työn tilaajana.

 

Toimimme seuraavien paikkakuntien läheisyydessä:

Uusimaa – HyvinkääEspoo – ForssaHämeenlinna – Helsinki – Järvenpää – Kanta-Häme – Kerava – Kirkkonummi – Lahti – Lohja – Mäntsälä – Nurmijärvi – Porvoo – Riihimäki – Tampere – Tuusula – Vantaa – Vihti

Auton Ohjelmointi on 2021 perustettu autojen ohjelmointiin keskittyvä yritys.

Tarkoituksemme on saada jokaisen suomalaisen auto toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän toteutamme joko lisäämällä tehoja, nopeuttamalla automaattivaihteistoa tai vähentämällä kulutusta moottorinohjausyksikön (ECU) kautta.

Jos koet, että haluat saada autostasi enemmän irti, niin olemme täällä sinua varten. Ohjelmoimme jokaisen auton kuin omamme, joten voit luottaa, että saat sitä mitä tilaat.

Auton Ohjelmointi Oy

info(at)autonohjelmointi.fi

Y-tunnus: 3268806-5

Hyvinkää

Niinistönkatu 14
05800, Hyvinkää