Suosittele Auton Ohjelmointia kaverille

Pidä huoli, että kaverisi ja perheenjäsenesi saavat parhaan palvelun ja luotettavan ohjelmoinnin. Meidän asiakkaana saat 4 kappaletta 25 € alennuksia, jotka voit jakaa kenelle tahansa! Suosittelijana saat 25 € lahjakortin jokaisesta suosittelusta.

Näin suosittelu toimii

Ohjelmoituasi auton meillä, voit suositella meitä kavereillesi.

Kaverisi kertoo yhteydenotto-lomakkeella sinun nimesi. 

Saatte molemmat 25 €  Suosittelija lahjakorttina ja kaverisi alennuksena.

Näin saat alennuksen

Kun kaverisi tai perheenjäsenesi on käynyt Auton Ohjelmoinnissa ja on kertonut sinulle meistä. Saat sinun 25 € alennuksen, riittää kun mainitset kaverisi nimen varausta tehdessä.

Testaa siis autosi potentiaali ja ota yhteyttä verkkosivun lomakkeen kautta ja kerro kaverisi nimi. Me hoidamme loput!

Tervetuloa!

Näin saat lahjakortin

Kiitokseksi suosituksesta haluamme tarjota sinulle 25 € lahjakortin, jolla voit valita itsellesi mieluisan tuotteen tai palvelun! Saat lahjakortin sähköpostiisi, kun kaverisi on käynyt meillä.

Lahjakortilla saat valita mm. Finnkinon leffalipuista, Fiskarsin ja Iittalan valikoimasta sekä lukuisista muista tuotteista. Kaikki tuotteet sisältävät ilmaisen toimituksen.

Tee hyvää ja tuo kaverisi ohjelmointiin!

Tarjoamme meidän kaikille asiakkaille mahdollisuuden tehdä hyvää ja tarjota kavereilleen sekä perheenjäsenilleen 25 € alennuksen heidän autonsa ohjelmoinnista. Näin voit olla varma, että kaikkien teidän autot saavat 100 % luotettavan ja toimivan ohjelmoinnin.

Kiitokseksi saat neljä (4) kappaletta 25 € alennuksia, jotka voit jakaa kavereillesi vaikka heti autosi ohjelmoinnin jälkeen.

Kerro siis kaverille, että hän saa 25 € alennuksen, me hoidamme loput!

Käsittelemme kaikki lahjakortit kuluvan kuukauden vaihteessa, joten älä säikähdä, jos et heti ole saanut lahjakorttiasi.

Suosittelun säännöt & ehdot

  • Kun olet käynyt meillä Auton Ohjelmoinnissa, saat siitä muuta viikon sisällä sähköpostitse linkin suositusohjelmasta. Sinun ei tarvitse odottaa tätä, vaan kuka tahansa meidän asiakas voi suositella ohjelmointia kavereilleen milloin vain.
  • Alennus koskee vain seuraavia ohjelmointeja: Stage 1-, Stage 2- & Stage 3- ohjelmointi.
  • Tarkistamme aina asiakkaidemme tiedot asiakas järjestelmästämme ennen kuin voimme antaa alennuksen.
  • Voimme tarjota maksimissaan 100 € arvosta lahjakortteja yhdelle henkilölle verottajan ohjeistuksen mukaisesti.
  • Käyttämällä alennuksen, saamme lisätä sinut sähköpostilistalle.
  • Alennus on henkilökohtainen, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Yksi alennus per asiakas.
  • Käsittelemme kaikki lahjakortti asiat kerran kuussa, kuun vaihteessa. Lähetämme lahjakortin aina sähköpostitse suosittelijan antajalle.