Lista kaikista yleisimmistä lisäohjelmoinneista! – Ovatko kaikki jo tuttuja?

Auton-ohjelmointi-lisäohjelmoinnit
Tässä on selkeä lista kaikista yleisimmistä lisäohjelmoinneista. Luettuasi tämän tiedät kaikki perus lisäohjelmat mitä autoon voi ohjelmoinnilla tehdä ja mitä hyötyä niistä on.

Tehojen lisäksi ohjelmoinnilla voi vaikutta muihinkin asioihin

Auton moottorin tehon lisäyksen ja polttoaineen kulutuksen vähentämisen lisäksi voimme asentaa autoosi muitakin muokkauksia. Olemme tähän kasanneet kattavan listan kaikista tavanomaisimmista lisäpalveluista.

Osa näistä toimii kaikissa autoissa ja osa vaatii mekaanisia muutoksia. Listaan tähän aluksi kaikki mitkä eivät tarvitse mekaanisia muutoksia ja sen jälkeen loput. Lue autojen lastuttamisesta lisää!

 

Start/Stop OFF

Pelkästään ohjelmoimalla voimme kytkeä start-stop-järjestelmän pois päältä kokonaan. Kaikki laitteistot pysyvät paikoillaan, se yksinkertaisesti poistetaan elektronisesti käytöstä.

 

V-MAX-ohjelmointi

V-max-rajoitin eli digitaalinen nopeudenrajoitin on automaattisesti asetettu lähes kaikissa henkilöautoissa 250km/h. Vmax-ohjelmoinnin avulla voimme nostaa/laskea tai poistaa kokonaan tämän maksiminopeuden rajoittimen, mikä takaa maksimaalisen nautinnon esimerkiksi radalla. Lue lisää auton lastuttamisesta.

 

XHP Vaihteisto-ohjelma

BMW 6 hp ja 8 hp automaattivaihteistoille.

Tällä ohjelmalla saamme vaihteistostasi nopeamman ja sporttisemman. xHP-ohjelma ei rasita vaihteistoa vakiota enempää, päinvastoin monet asiakkaat ovatkin ottaneet tämän, jotta heidän auton vaihteisto kestäisi pidempään.

Tutustu xHP vaihteisto-ohjelmaan täältä!

 

DSG Vaihteisto-ohjelma

VAG-konsernin DSG / S-tronic vaihteistot voimme ohjelmoida nopeammiksi sekä kestävämmiksi.

Vaihteiden vaihto nopeutuu jopa 20%, väännön rajoittimia voimme korottaa, täysi “manual mode” eli vaihteisto ei itse vaihda vaihdetta isommalle tai pienemmälle manuaali modessa, launch control, sekä voimme säätää vaihteiden vaihtopisteitä kierroslukujen mukaan.

Eli voimme hienosäätää vaihteistosta juuri sellaiseksi kun haluat.

Suosittelemme tekemään DSG Vaihteisto-ohjelman aina moottorin ohjelmoinnin yhteydessä. Näin voimme tehdä sen täysin kustomoidusti moottorin omien arvojen pohjalta.

Tutustu xHP vaihteisto-ohjelmaan täältä!

 

Yhteenveto

Nyt tiedät kaiken tarvittavan yleisimmistä lisäohjelmista. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, niin ota ihmeessä yhteyttä. Autamme mielellämme!

Jää tämä artikkeli:

Tilaa uutiskirje - Saat 5€ alennuksen

Niin saat aina ensimmäisenä tiedon uusista julkaisuista ja tärkeimmistä tiedoista.

Emme häiritse liikaa.