auton-ohjelmointi-somekuvia-elokuu-2022-01
Saimme syksyllä 2022 mahdollisuuden lähteä mukaan toteuttamaan pienimuotoista yhteistyötä yhden Suomen taitavimpien autokuvaajien RS MEDIA:n Roopen ja Sinin kanssa kun perustimme asiakastiloihin valokuvanäyttelyn heidän kuvistaan.

Mitä autokulttuuri merkitsee meille?

Suomalainen autokulttuuri on meille todella tärkeä ja haluamme olla mukana tukemassa sekä kehittämässä sitä. Kun alussa mietimme yrityksen perustamista, oli meille selvää että haluamme tuoda sen avulla harrastajia ja tekijöitä yhteen. Valokuvanäyttelyn perustaminen oli hyvä ensiaskel näyttää tätä konkreettisesti.

Valokuvanäyttely on asetettu sisäänkäynti käytävälle, joten jokainen sisään tulija näkee kuvat heti ensimmäisenä. Kuviin on myös hyvä näkymä odottelu alueelta, jossa voit kahvikuppi kädessä tutustua kuviin tarkemmin. 

Käytimme reilusti aikaa käymällä läpi RS MEDIA:n kuvia. Halusimme valita sieltä parhaiten meitä edustavat ja meitä kiinnostavat kuvat. Valinta ei ollut helppoa, sillä loistavia kuvia oli satoja.

auton-ohjelmointi-somekuvia-elokuu-2022-01

Nämä kuvat valitsimme näyttelyyn

Ensimmäisenä valitsimme Porschen kuvan (1. vasemmalta). Tämä on meidän mielestä yksi tyylikkäimmistä Porscheista vanteidensa vuoksi sekä kuvana rauhallinen ja laadukkaan näköinen.

Tämän jälkeen (2. vasemmalta) valitsimme Audi RS5 sisustasta kuvan. Halusimme yhden kuvan auton sisustasta seinälle ja tämä oli niistä kaikista meidän mielestä kaikista paras. Tumma kuva, punertavilla yksityiskohdilla sopi seinälle todella hyvin.

Kolmanneksi kuvaksi valikoitui Audi S5 ulkokuva. Tässä kuvassa oli todella ilme ja mielenkiintoinen kuvakulma. Pidimme tästä kuvasta todella paljon!

Viimeiseksi kuvaksi valikoitui kuva AMG Mersun pakoputkesta. Koska teemme itse Stage 2 ja -3 ohjelmien myötä putkisto töitä, sopi tämä kuva täydellisesti tähän koosteeseen.

Tässä vielä muutama lähikuva tauluista, jos et niitä paikan päällä pääse katsomaan:

Haluatko olla mukana edistämässä autokulttuuria?

Tarkoituksenamme on myös vaihtaa näyttelyn kuvia aika-ajoin. Mikäli sinulla on kuvia tai muuta taidetta autokulttuuriin liittyen, joita haluat saada esille. Meidän yli 100m² toimitilaan mahtuu hyvin tauluja ja muita taide-esineitä. Meidän toimitilat voi vuokrata myös pienten autoiluun liittyvien tapahtumien järjestämiseen. Ota meihin yhteyttä! 

 

Erityiskiitos vielä näistä kuvista RS MEDIAN Roopelle ja Sinille

Jää tämä artikkeli:

Tilaa uutiskirje - Saat 5€ alennuksen

Niin saat aina ensimmäisenä tiedon uusista julkaisuista ja tärkeimmistä tiedoista.

Emme häiritse liikaa.