Auton Ohjelmointi Podcast jakso 3 – Vuoden 2023 eniten ohjelmoidut autot

Auton-ohjelmointi-podcast-jakso-3-eniten-ohjelmoidut-autot
Tässä jaksossa käymme läpi autoja, joita ohjelmoimme eniten. Podcastin juontajat Veikka Hännikäinen ja Akseli Saarreharju ovat koonneet kattavan listan eri autoista ja niiden moottoreiden ohjelmoinnista sekä siitä, mitä niissä on otettava huomioon.

Jakson sisältö otsikoittain

Nämä kaikki ovat merkitty videon aikajanalle.

 

Tämä jakso tiivistettynä

Tässä Auton Ohjelmointi -podcastin jaksossa jaamme viime vuoden merkittävimmät uutiset, mukaan lukien liikevaihdon merkittävän kasvun ja ensimmäisen jälleenmyyntipisteemme perustamisen Helsinkiin.

Keskustelemme syvällisesti kokemuksistamme eri automerkkien ja -mallien ohjelmoinnista; näitä ovat esimerkiksi BMW:n suositut 330e-mallit ja M57-dieselmoottorit,

Audin tehokkaat 3-litraiset turbodieselit, sekä Volkswagenin kahden litran turbodieselit ja TSI-bensiinimoottorit. Avaamme myös Mercedes-Benzin CLS 500 -mallien ja C200-dieselien ohjelmoinnin saloja.

Tuomme esiin pakettiautojen, kuten Volkswagen Transporterin ja Ford Transitin, kasvavan suosion ohjelmoitavina autoina.

Jakson lopussa me suuntaamme katseet tulevaan, keskittyen laajenemissuunnitelmiimme Tampereelle ja muihin kaupunkeihin.

 

Vuoden 2023 kohokohdat

Vuosi 2023 oli meille erittäin onnistunut, emme ainoastaan saavuttaneet, vaan ylitti asetetut tavoitteet, mukaan lukien liikevaihdon tuplaamisen verrattuna edelliseen vuoteen.

Lisäksi avasimme ensimmäisen jälleenmyyntipisteen Helsinkiin, yhteistyössä Helsinki Car Campenin kanssa, mikä tuo meidät lähelle kaikkia pääkaupunkiseudulla asuvia.

 

Tavoitteet ja laajenemissuunnitelmat 2024

Vuodelle 2024 olemme asettaneet tavoitteet, joita tukevat meidän kasvua erityisesti Tampereella, mutta myös mahdollisesti Jyväskylässä, Oulussa, ja Turussa.

Kiinnostus autojen ohjelmointiin kasvaa eri puolilla Suomea. Joten etsimme aktiivisesti uusia jälleenmyyntikumppaneita saadaksemme palvelun kaikkien saataville, koko Suomessa.

Vuoden 2023 Auto-Ohjelmointi Referenssit

Käymme jaksossa kattavasti lävitse eri automerkit ja mallit, joita olemme ohjelmoineet vuonna 2023. Tässä muutamia kohokohtia:

  • BMW: Erityisesti BMW 330e-mallit, joissa on B48-moottorit, olivat suosittuja ohjelmointikohteita. Myös M57-dieselmoottorit ja N47-moottorit, huolimatta maineestaan, olivat kysyttyjä ohjelmoinnin kohteita. Älä unohda xHP vaihteiston ohjelmointia

  • Audi: 3-litraiset turbodieselit, kuten CAPA ja CCVA-moottorit, olivat suosittuja. DSG / S tronic vaihteiston ohjelmointia

  • VAG: 2.0l TDI-turbodieselmoottorit sekä 2.0l TSI-bensiinimoottorit, mukaan lukien esimerkiksi Cupra-mallit, olivat suosittuja ohjelmoinnin kohteita.

  • Mercedes-Benz: CLS 500 ja C 200 D -dieselit nousivat esiin ohjelmointipalveluissa, tarjoten merkittäviä teholisäyksiä.

Katso mitä voimme tehdä autollesi täältä

 

Pakettiautot ja lava-autot

Edelleen pakettiautot, kuten Volkswagen Transporter ja Ford Transit, ovat myös suosittuja ohjelmoinnin kohteita, tarjoten merkittäviä parannuksia ajettavuuteen ja taloudellisuuteen. Kävi meillä myös Fordin F150.

 

Tulevaisuuden näkymät ja yhteenveto

Podcastin lopussa kutsumme kuulijat sekä katsojat osallistumaan arvontaan ja muistutamme, että auton ohjelmointi on kaikille autoilijoille, ei vain harrastajille.

Tässä blogista saat pintaraapaisun podcastin sisällöstä ja ohjelmoinnin maailmasta.

Laita koko jakso kuunteluun, niin saat taas hieman syvällisemmän ymmärryksen autojen ohjelmoinnista, sen monipuolisista mahdollisuuksista ja eduista.

Jää tämä artikkeli:

Tilaa uutiskirje - Saat 5€ alennuksen

Niin saat aina ensimmäisenä tiedon uusista julkaisuista ja tärkeimmistä tiedoista.

Emme häiritse liikaa.