Auton Ohjelmoinnin Brändivideo – Näin se tehtiin!

Halusimme lähteä näyttämään konkreettisesti miltä Auton Ohjelmointi kokemus tuntuu meillä. Haluamme luoda Auton Ohjelmointi Oy:stä laadukkaan ja helposti lähestyttävän yrityksen, johon voit luottaa. Tämän vuoden yksi suurin tavoite tätä kohti oli tuottaa yrityksellemme uusi brändivideo, joka vahvistaa konkreettisesti tavoitteitamme.

Miksi lähdimme tuottamaan brändivideon?

Meille on ollut aina tärkeää seisoa sanojemme takana. Pelkät isot puheet ilman tekoja eivät vie mihinkään. Tämän vuoksi halusimme lähteä tuottamaan meille brändivideon, joka on sanojemme mittainen. Lähdimme siis tekemään sitä isosti.

Videolla halusimme korostaa hyvää asiakaspalvelua, joka on meidän toiminnan perusta. Toiseksi halusimme nostaa esiin palvelumme laadukkuutta. Videolla esiintyy kokenut asentaja ohjelmoimassa arvokkaan auton. Halusimme myös panostaa asiakkaiden mukavuuteen, joten esittelemme videolla lyhyesti uutta yli 100 neliön asiakastilaamme.

Olemme asettaneet itsellemme tavoitteen kasvaa Suomen suurimmaksi autojen moottorien ohjelmointiin keskittyneeksi yritykseksi. Tämä brändivideo on osa tätä suunnitelmaa ja konkreettinen esimerkki siitä, että teemme kaikkemme päästäksemme tähän tavoitteeseen.

Kuinka Auton Ohjelmoinnin brändivideo toteutettiin?

Suunnittelimme itse aluksi hieman mitä halusimme videolla tulevan ilmi. Tämän jälkeen aloitimme suunnittelun Rulla Median kanssa. Heidän kanssaan saimme kirkastettua ajatuksistamme konseptin ja pääsimme tekemään käsikirjoitusta. Rulla media teki tästä projektista oman artikkelinsa, jossa avataan tarkemmin läpi valaistuksen merkitystä brändivideossa. Voit käydä lukemassa artikkelin Rulla Median blogista

Tässä vaiheessa olimme päättäneet tuoda videoon rohkeasti väriä ja sitä varten piti vuokrata RGB valoja. Päädyimme vuokraamaan Studiovarustamolta Nanliten Pavotube RGB putkiledit. Näiden avulla saimme tuotua rohkeasti meidän yrityksen värejä sinistä ja violettia videoon. Studiovarustamokin teki tästä tuotannosta myös oman artikkelinsa, jossa käydään tarkemmin lävitse kuinka tämä tuotanto valaistiin. Voit käydä lukemassa artikkelin studiovarutamon blogista.

Seuraavaksi valitsimme näyttelijät ja autot videoon. Päädyimme käyttämään tässä tuotannossa noin 30 vuotiasta miestä. Vaikka meidän keskimääräinen asiakas onkin 35-55 vuotias mies aivan tavallisella autolla, halusimme luoda silti nuorekasta ilmettä brändiin myös näyttelijän avulla.

Autoksi valikoitui harmaa Porsche. Halusimme autoksi brändin, jonka olisi mahdollisimman mieluinen kaikkien asiakkaiden suhteen. Urheilullisen ja kalliin auton avulla halusimme luoda korostaa ohjelmoinnin tuomaa tehoa ja sen luotettavuutta. Auton harmaa väri oli myös meille videon kannalta tärkeä. Harmaassa autossa värikkäät valot näkyivät parhaiten.

Kun kaikki oli suunniteltu, oli aika sopia kuvauspäivä. Video kuvattiinkin loppukesästä 2022. Kuvauspäivä oli yllättävän pitkä ja raskas, jos miettii että lopullinen video on vain noin 30 sekuntia pitkä. Aloitimme valmistelut aamupäivästä ja laitoimme tallin ovet kiinni juuri ennen puolta yötä. Vaikka prosessi oli iso ja vaati paljon aikaa oli kyllä kaiken sen arvoinen!

auton-ohjelmointi-brandivideotuotanto-01

Iso kiitos kaikille mukana olleille!

Haluamme kiittää todella paljon kaikkia, jotka olivat videotuotannossa mukana. Kiitos varsinkin tuotanto päivänä mukana olleille, ilman teitä tätä brändivideo ei olisi saatu koskaan tehtyä. Suuri kiitos vielä videon ohjaajalle Hendrik Adlerille. Hänen avullaan saimme visiomme taltioitua videolle. Videon kuvasi rullamedia.fi, jonka taitava tiimi hoiti kuvaamisen ja videon editoimisen eri muotoon. Kiitos myös loistavasta valaisusta kuuluu studiovarustamo.fi:lle. Valaisu oli tässä tuotannossa iso osa, joten hyvien RGB valojen myötä saimme videoon brändimme värit edustavasti esiin.

Tämä oli meille ensimmäinen kerta kun teetimme tämän kokoista tuotantoa. Vaikka emme aluksi osanneet kuvitellakkaan kuinka paljon aikaa tämä 30 sekunnin videon tekeminen vie, oli se kyllä täysin sen arvoista. Nyt voidaan ylpeänä esitellä Auton Ohjelmointi brändiä kaikille asiakkaille ja yhteistyö kumppaneille.

Herättikö tällainen projektin avaaminen luottamusta?

Kiitos kun jaksoit lukea tänne asti! Mitä mieltä olit videosta? Herättikö se tai tämä taustan avaaminen luottamusta? Toivottavasti, sillä siihen me tällä kaikella pyrimme. Uskomme vahvasti läpinäkyvään tekemiseen. 

Avaamme mielellään kaikkea mikä liittyy meidän toimintaan. Haluatko kuulla enemmän autoista tai vaikka liiketoiminnasta? Avaamme kaikki aiheita mielellään joko tänne blogin muotoon tai vaikka lyhyeksi videoksi sosiaalisen median kanaviin kuten Tiktokiin tai Instagramiin. Jos sinulla on jotain toiveita mistä aiheista haluaisit kuulla lisää, niin ota yhteyttä. Vastaamme aina mielellämme! 

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Tilaa uutiskirje - Saat 5€ alennuksen

Niin saat aina ensimmäisenä tiedon uusista julkaisuista ja tärkeimmistä tiedoista.

Emme häiritse liikaa.