Aloitimme yhteistyön APR kanssa, jotta voimme tehdä VAG bensa moottoreihin laillisen ohjelmoinnin

Olemme aloittaneet keväällä 2024 APR:n jälleenmyyjänä. APR:n avulla pystymme laajentamaan palveluitamme täysin laillisiin ohjelmiin ensimmäisenä Suomessa.

Kumppanuus APR:n kanssa alkoi tarpeesta tuoda täysin laillisia ohjelmointeja Suomeen

1.6.2024 voimaan astuneen uuden tieliikennelain mukaan autojen virittäminen vaikeutuu entisestään, ja sen johdosta täysin laillisten ohjelmointien tekeminen hankaloituu huomattavasti.

Olemme tehneet erittäin pitkän ja kattavan yli puoli vuotta kestäneen tutkimuksen kaikista merkittävistä ja vähän pienemmistä sekä tuoreimmista autojen virityspajoista Euroopassa.

Lukuisten miittien, puheluiden ja sähköpostien jälkeen tulimme yhteistyössä Suomen viranomaisten kanssa siihen tulokseen, että APR on parhaiten Suomen lakiin sopiva vaihtoehto. APR:n kanssa voi olla 100 % varma, että homma toimii aina.

Tämän yhteistyön avulla haluamme vahvistaa asemaamme entisestään suomalaisten autoharrastajien keskuudessa luomalla heille turvallisen, tehokkaan ja luotettavan kokemuksen auton viritykseen.

 

Asiakkaana sinulle tämä tarkoittaakin huolettomia kilometrejä

Kun autoosi on tehty laillinen ohjelmointi meidän toimesta, voidaan olla varmoja, että autosi on täysin laillinen sekä turvallinen. Me pidämme huolen siitä, että jokainen ohjelmoimamme auto saa aina parhaan mahdollisen ohjelman.

APR-ohjelmoinnin yhteydessä voit olla varma, että autosi saa teknisesti maailman huippuluokan ohjelman. APR on käyttänyt kymmeniä miljoonia euroja ohjelmiensa kehittämiseen, ja he ovat olleet toiminnassa vuodesta 1997 lähtien.

APR-ohjelma ei ole vain ohjelma, vaan se on lupaus luotettavuudesta VAG-konsernin autoihin.

Olemme Traficomin kanssa käyneet APR-ohjelmien TÜV-sertifikaatit tiiviisti läpi yhdessä ja varmistaneet niiden pätevyyden myös Suomen suurimman katsastusketjun, A-Katsastuksen, kanssa.

 

APR-yrityksen esittely

APR, joka tunnetaan myös nimellä Audi Performance and Racing, on amerikkalainen yritys, joka keskittyy korkealaatuisten suorituskykytuotteiden ja -palveluiden tarjoamiseen erityisesti Volkswagen-konsernin ajoneuvoille, kuten Audille, Volkswagenille, SEAT:lle ja Škodalle. Yritys perustettiin vuonna 1997, ja sen pääkonttori sijaitsee Opelikassa, Alabamassa, Yhdysvalloissa.

APR kehittää ja valmistaa laajan valikoiman tuotteita, jotka parantavat ajoneuvojen suorituskykyä. Tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa moottorin ohjelmistopäivityksiä, pakoputkistoja, turbojärjestelmiä, ilmanottojärjestelmiä ja muita suorituskykyä parantavia komponentteja. APR on tunnettu siitä, että se pystyy tarjoamaan merkittäviä teho- ja vääntölisäyksiä samalla kun se säilyttää tai jopa parantaa ajoneuvon polttoainetaloudellisuutta ja ajettavuutta.

Yritys on saanut mainetta innovatiivisista ratkaisuistaan ja korkeasta laadustaan, mikä on houkutellut asiakkaita ympäri maailmaa. APR on erityisen suosittu autoharrastajien keskuudessa, jotka arvostavat sen kykyä yhdistää suorituskyky ja luotettavuus.

APR omistaa Euroopassa laajimman TÜV-sertifioitujen ohjelmien listauksen jotka sopivat Suomen tieliikennelakiin. Heidän kauttaan saamme lähes kaikkiin uusimpiin VAG-bensiiniautoihin Traficomin hyväksymän ohjelman.

 

Näin auto ohjelmoidaan laillisesti APR-ohjelman avulla

APR-ohjelmointeja saa lähtökohtaisesti vain VAG-konsernin bensiinimoottoreilla toimiviin autoihin.

Testaa Stage 1 -sivun laskurista, paljonko autoosi voidaan ohjelmoinnilla lisätä, ja pyydä tarjous. Mikäli voimme tehdä autoosi APR-ohjelmoinnin, annamme sinulle tarjouksen.

APR-ohjelmoinnin hintaan kuuluu aina katsastus A-Katsastuksen konttorilla. Voit lukea siitä yhteistyöstä lisää täältä.

 

Yhteenveto

Auton Ohjelmointi Oy:n ja APR:n välinen kumppanuus on merkittävä saavutus Suomessa. Se ei ainoastaan kuvasta laadukkaampaa tekemistä, vaan myös sitoutumista tarjota autoilun ystäville parasta mahdollista suorituskykyä ja laatua täysin laillisesti.

Tämä on meidän ensimmäinen konkreettinen askel tavoitteeseen tarjota täysin laillista autojen virittämistä kaikille suomalaisille. Otathan siis yhteyttä, niin katsotaan, mitä autollesi voidaan tehdä!

Jää tämä artikkeli:

Tilaa uutiskirje - Saat 5€ alennuksen

Niin saat aina ensimmäisenä tiedon uusista julkaisuista ja tärkeimmistä tiedoista.

Emme häiritse liikaa.